top of page

BIOGRAFIE

Hoi, wat aangenaam om kennis te maken. Ik ben Wilma en ik fotografeer vol overgave!

 

Een aantal jaren geleden heb ik de studie Fotografisch Vormgeven aan The Fotofactory afgerond. Tevens volg ik workshops bij topfotografen die me extra uitdagen om nooit stil te gaan staan. De studies en de mensen hebben me laten groeien tot de fotograaf die ik nu ben. Ik wil foto’s maken die letterlijk en figuurlijk lang blijven hangen.

 

Het is daarnaast ook nog eens ongelooflijk dankbaar werk. De reactie van een bruidspaar wanneer ze de foto’s zien en tot tranen toe geroerd zijn. Het is geweldig. Ik maak super toffe bruiloften mee, zo ook in mijn rol als second shooter bij Asim Bari. Daar waar ik kan ben ik erbij. Het is een topfotograaf en leer van hem. Een samenwerking van twee fotografen op een bruiloft heeft sowieso vele voordelen, maar het is ook nog eens heel leuk! Ik ben met meerdere fotografen meegeweest als second shooter, het is goed om te zien hoe ieder zijn of haar werkwijze heeft en het inspireert enorm!

 

Dan mijn andere liefde, interieur fotografie. Ik ben nou eenmaal verzot op interieur en design, dus dat ik daar iets mee moest was wel duidelijk. Bij meubelmakerij TeBoveldt kreeg ik de kans om hun projecten op locatie vast te leggen, wat al snel resulteerde in een hele toffe samenwerking. Vervolgens kwam Lichtstudio Van Den Bosch in beeld, waarvoor ik de prachtig uitgedachte lichtplannen van complete woonhuizen mag fotograferen. En ook door topjaloezieën.nl ben ik op pad gestuurd om bij de mensen thuis de inrichting vast te leggen. Ik vind het super!

 

Geïnspireerd en wel kan ik niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Dus aarzel niet en neem gerust contact op.

Hartelijk dank voor uw bericht. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • LinkedIn Wilma Hoogendoorn Fotografi
  • Instagram

CONTACT

Haringvlietstraat 16

 1316 LB Almere

 telefoon: 06 - 11 11 76 69

e-mail: wilma@wilmahoogendoorn.nl

CONTACT
bottom of page