top of page
Jelle en Romy, Wilma Hoogendoorn copyrig

JELLE & ROMY

Wat een fijn stel! De gevoelige en enthousiaste Romy die trouwt met deze coole dude Jelle, die altijd de rust zelve lijkt.

 

Maar deze dag was uiteraard spannend voor beiden. Jelle omringd door vele raadgevers tijdens zijn voorbereidingen en Romy werd hypergelukkkig toen na een zorgvuldige getting ready de jurk aan ging. Wow! Dolenthousiast kon zij in de armen vallen van haar geliefde toen hij aanbelde bij het prachtige huis van haar ouders.

Na een stukje ontspanning met taart aldaar gingen we naar de NDSM werf in Amsterdam om te shooten, gecombineerd met een lieflijk stukje groen niet ver daarvandaan.. Altijd leuk, industrieel en natuur samen! 

Tot zover genoten van de momenten samen, maar toen kwam een ander mooi moment, het officiële gedeelte kwam eraan.

Ook Jelle's emoties komen naar boven tijdens een pracht van een ceremonie in de warme entourage van Villa Clementine te Purmerend, als moeder hem omarmt. Met gasten eromheen tot zover je kon kijken. Zij aanschouwden hoe deze twee wereldburgers elkaar het ja-woord gaven in het mooie avondlicht, met de goedkeurende blikken van beide ouders. Niet zonder een traan natuurlijk.

Omdat zij zoveel plekken hebben bezocht in de wereld, was de dinerkaart daar ook naar. Iedereen maakte kennis met heerlijk voedsel van ver over de grenzen. Heel tof bedacht!

Het was een prachtdag, iedereen genoot, inclusief ikzelf, van de mooie momenten in een geweldige ambiance gevuld met pure liefde!

bottom of page