top of page
Sebastiaan en Stephanie-56.jpg

JEROEN & 
BRIGITTE

Het kan echt, elkaar ontmoeten op vakantie. Deze wereldburgers werden een stel, hoe leuk is dat!

 

We begonnen in Dedemsvaart, traditioneel bij pa en ma thuis, Brigitte dan. Jeroen had geslapen in B&B manege Ottershof. Ik kon mooi heen en weer pendelen met mijn autootje om beide getting ready’s te vangen. De sensatie, dan nog in twee werelden, is zo leuk. Ik weet alles, en zij nog niets van elkaar. Pas als ze de foto’s kunnen bekijken… tof moment!

We konden deze zonovergoten oktoberdag aftrappen met een shoot in een park in de buurt, waar jeugdherinneringen liggen van Brigitte. De prachtige herfstkleuren waren een genot met dat geweldige licht. O dat licht! Om van te smullen. De jurk van Brigitte trouwens ook! Stoere deernes zitten daar niet mee.

 

We gingen we in de middag naar Elburg om het feest te vieren. Daar kwam mijn goede vriendin en collega fotograaf Sanne Swart mij bijstaan als second shooter (lees, volwaardig fotograaf).

Helaas was ze in de ochtend verhinderd, anders was ze zeker gestart bij Jeroen.

 

We hebben genoeg aan een oogwenk en konden zo samen feilloos de ontzettend lollige ceremonie van alle kanten vangen. Uiteraard ook met een traan, want er worden altijd mensen gemist.

Na de feestelijke felicitaties, taart en champagne konden we Elburg onveilig maken met nog een shoot! Het was een blije boel en we hadden veel bekijks op al die mooie plekjes. Het leek Toscane wel met die bloemenzee en toeristische drukte. 

We genoten volop van dit superleuke stel. De dag was hiermee qua werk ten einde, maar we mochten nog meegenieten van een heerlijk diner midden in het centrum. Het terras was aangenaam vertoeven in het warme herfstzonnetje. 

Wederom dankbaar voor een prachtige dag.

bottom of page