top of page
Bastiaan en Renata-211.JPG

BASTIAAN & RENATE

Een smoorverliefd stel die eventjes groots gingen uitpakken! Renate, een passievolle bruid uit Brazilië en Bastiaan, een liefdevolle jongeman uit Nederland. Liefde kent geen grenzen en dat vind ik heel erg mooi. 

 

Ze wilden een reportage van de hele dag, want er zouden veel dierbaren naar  Nederland komen om dit feest gigantisch mee te vieren, super natuurlijk!

De hele dag was een reeks van prachtige en ontroerende momenten, maar het hoogtepunt was wel de feestavond die in het teken stond van dansen en losgaan met je besties!

Renate genoot intens van de openingsdans, waar vooral Bastiaan de nodige oefenuurtjes in had zitten. Niet voor niks, want het spetterde en iedereen kon zien hoe deze twee in elkaar opgingen. Natuurlijk mocht de dans met lieve paps niet ontbreken en zelfs de Hollandse vader van Bastiaan gooide zijn schroom van zich af.

Het was een swingende aangelegenheid waar ik me helemaal in thuis voelde! 

 

Ik heb een blog geschreven over het speciale verloop van deze Braziliaans getinte dag. Check het hier om het mee te beleven en zie hieronder de complete 'Real Wedding' reportage. 

bottom of page