top of page
Hein en Dovelyn-518.JPG

HEIN & DOVELYN

Deze bruiloft, wat een belevenis!

Van internationale allure met gasten uit de hele wereld. De nuchtere (schijn bedriegt..) bruidegom Hein uit Groningen en de prachtige bruid Dovelyn uit de Filipijnen, met Ijslandse roots, die woonachtig was in Amerika. Hun werk heeft hen samen gebracht. Inmiddels zijn ze een gelukkig samengesteld gezin die lekker in Amsterdam woont. 

In de geweldige hortus botanicus amsterdam werd dan ook de bruiloft gevierd. Zo'n mooie locatie tussen al dat groen, midden in de hoofdstad. 

Op zo'n beetje de heetste dag van het jaar voltrok zich een bijzondere ceremonie in de grote kas. 

De liefde van deze twee was zo gepassioneerd, zo vol overtuiging, zo overweldigend warm dat het fotograferen, , nagenoeg zonder sturing, nog puurder werd. En dat is het mooiste wat je kan bereiken wat mij betreft.  Met heel veel lol, maar ook prachtige emotionele momenten, was dit een verrukking om deel van te zijn. 

Ik zeg altijd, wat je niet voelt, kan je niet fotograferen. Nou, deze rollercoaster aan gevoelens maakte het van het begin tot in de late uurtjes een fantastische gebeurtenis die ik voor geen goud had willen missen!

Ga lekker door de foto's en laat je meevoeren door deze van A tot Z impressie van hun mooiste dag.

Wil je hier meer van weten, bijvoorbeeld de speciale Filipijnse ceremonie of de belevenissen op de fiets in een letterlijk spetterend Amsterdams decor, check dan deze blog!

bottom of page