top of page
Ole en Mads Wall-art.jpg

JOUW HUISDIER TOT WARE KUNST VERHEFFEN

Je dierbaarste metgezel, die bijzondere personality, kan met de professionele en kleurrijke insteek van studio Wilma Hoogendoorn voor altijd een plek in je huis veroveren.

 

Werkend onder de naam Studio Wilma Hoogendoorn heb ik een studio aan huis en maak ik er samen met jou en je huisdier een ware fotografie belevenis van. Met als resultaat dat je deze speciale liefde kan vereeuwigen in een fantastisch tastbaar product. In de vorm van exclusieve kunst aan de muur, een portretbox of een album. En dat uiteraard allemaal van de hoogste kwaliteit!

 

Verdient jouw huisdier voor altijd een plek in je huis? Wil je die herinnering voor altijd vastgelegd hebben en elke dag weer met plezier de warmte terug voelen? En dat in de prachtigste vorm ooit?

Neem dan snel contact op!

WAT VOLGT ER NA JE AANVRAAG?

Eerst volgt er een persoonlijke kennismaking per telefoon of in de studio, omdat ik alles wil weten over de persoonlijkheid van jouw huisdier(en). Er wordt aandachtig geluisterd naar de mooie verhalen die horen bij dat unieke karakter. Het is essentieel om dit goed vast te leggen, omdat jij je huisdier als geen ander kent. Wat zegt die expressie van de ogen, dat schuine koppie wat je doet smelten, een uitbundige capriool die je altijd laat lachen of misschien wel een troostende blik? 

Dat unieke karakter ga ik vastleggen, met veel geduld en liefde.

 

Ik fotografeer met plezier verschillende soorten huisdieren. De diversiteit spreekt mij erg aan. Ik fotografeer vanuit het hart en begrijp heel goed wat een huisdier voor iemand kan betekenen. Alle fotografie ervaring, geduld, liefde voor dieren en professionele precisie gaan ervoor zorgen dat er een uniek kunstwerk zal ontstaan. Samen met jou als trotse eigenaar wordt het een geweldige fotosessie van de eerste tot de laatste minuut. Ik voeg graag kleuren toe als artistieke bijdrage. Alsof ze de artiest zijn die het podium betreden. Maar natuurlijk kan je ook altijd op safe gaan zonder kleurtjes.

MOBIELE STUDIO

Superchille huisdieren kunnen gewoon in de studio van mij vastgelegd worden. 

Ik snap ook heel goed dat dieren het meest op hun gemak zijn op hun thuisbasis. Dan komt de mobiele studio bij jou aan huis. Een plek van drie bij drie meter in huis is al voldoende om in deze vertrouwde omgeving de persoonlijkheid te doen shinen.

 

Er is tijd om aan de studio te snuffelen, te ontdekken hoe het podium aanvoelt en zo heel ontspannen de shoot in te gaan. Met een relaxte omgeving komt het unieke karakter helemaal tot zijn recht.

DE INVESTERING

Wall-art combinaties van 3 tot 5 foto’s, vanaf € 1500,-

Een enkel klein portret, wall-art vanaf € 250,-

 

Portretbox of album, 10 portretten vanaf € 999,-

Meer portretten, prijs op aanvraag.

 

Opname kosten 175,- Almere

Landelijk 195,-

VOOR EN NA

Voorafgaand denk ik graag met je mee welk eindproduct het mag gaan worden en adviseer je hierover. Tijdens de shoot wordt de uiteindelijke keuze meegenomen.

Vervolgens worden er binnen een korte termijn beelden uit de shoot geselecteerd en tijdens een mooie presentatie in mijn studio getoond. Daarbij kan je meteen jouw favorieten uitkiezen en kunnen we samen tot een ontwerp overgaan van je eindproduct. 

 

Nadat het kunstwerk de gewenste vorm heeft gekregen kan er na betaling direct overgaan worden op de bestelling. Uiteraard zullen de gekozen foto’s eerst nog zorgvuldig worden nabewerkt tot fine-art waardige beelden. Deze kunnen worden opgehaald in Studio Wilma Hoogendoorn met een geweldige onthulling. Een certificaat van echtheid mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!

 

Wat ook heel leuk is, je kan een luxe waardebon aan iemand cadeau geven! Wilma heeft hele mooie cadeaubonnen, verpakt in een gouden envelop, die ze zal invullen met jouw overeengekomen bedrag. Dan heb je meteen een kant en klaar cadeau in handen!

Wall-art Odo en Tommy.jpg
bottom of page