top of page

TROUWALBUMS

Een trouwalbum erbij is de beste keuze. De beelden op de computer bekijken is hartstikke leuk, maar de fotoreportage van uw bruiloft samengevoegd te zien in een album is pas echt top. De mooiste manier om de dag keer op keer te herbeleven, samen met je familie en vrienden jullie album op tafel en genieten maar.

 

Er wordt veel aandacht besteed aan een rustige lay-out. Het juist combineren van de foto’s op verhaal, grootte, kleur of juist zwart wit maakt dat het helemaal klopt. De trouwalbums zijn van hoge kwaliteit, met diverse mogelijkheden. Keuze uit omslagen in verschillende materialen, een preeg van jullie namen. En hoe dan ook schitterend fotopapier op stevige bladen. Als bescherming, en fraai ook, kun je bijvoorbeeld een houten box erbij kiezen. De namen worden dan in de box gefreesd, en ook hier weer keuze uit verschillende designs.

 

De keuze is reuze zogezegd. Het aantal pagina’s is uit te breiden, de grootte van het album uiteraard en wellicht mini albums erbij om aan ouders of getuigen te geven. Hoe leuk! Ik kan verschillende mogelijkheden tonen en jullie laten ervaren hoe zo’n prachtig album naar jullie persoonlijke smaak gevormd kan worden.

bottom of page